Eu…in cateva cuvinte

Sunt din Bucuresti, nascuta si crescuta. Am copilarit, o vreme, intr-un sat din Braila. Un sat, care acum este un vis frumos, pe care orice copil ar trebui sa-l traiasca alaturi de bunici.

Apoi viata m-a calauzit pe carari ciudate dar care m-au format asa cum sunt azi. Experientele, pe care le-am acumulat, s-au dovedit mereu de folos. Astfel am invatat sa pierd si sa castig. Am obtinut, atunci cand a fost necesar, ce am dorit. Si, au fost momente, cand am cedat sau, pur si simplu, am pierdut. Insa am luat aceste esecuri drept muza pentru castigurile care au venit.

Comments 24

 1. Pingback: Imi place, place, place... de 10 ori | Scrieri de om

  1. stefan b

   Cine crezi ca nu isi aminteste de bunici, si acum tresar de salcia de la poarta din care rupea o nuia sa imi pirograveze frunzele pe spate…de draq ce eram

   S-a dus copilaria si bunicii si casa si tot, trist dar adevarat

 2. 'mnealui

  D-aia-i bun un formular de contact. Daca era, nu scriam aici. Oricum, poti sa nu publici asta. Vreau sa-ti multumesc pentru atentia pe care mi-o acorzi si pentru faptul ca m-ai atentionat in privinta problemelor aparute. Sper ca am rezolvat. Adresa mea de email este hch(@)pxp.ro

  1. alexandrescudaniela

   Of ca m-am uita de asa ceva la wordpress-ul asta dar nu-i…lasa ca pun un mic anunt pe meniu dreapta.
   Ete na! Nu-i cazul sa-mi multumiti, e o placere. Am multi asemenea pe care ii urmaresc cu drag si, daca intampin probleme ma sesizez.

 3. dmd

  Te stiu de ceva timp,te citesc si cand nu raspund si pentru ca sunt de aici sustin Bucurestiul.Rar am vazut pe cineva cu atata energie(paralel si puiut).Esti extrem de activa si ma bucur pt tine.Sa-ti fie si sa-ti mearga bine, iti doresc.
  DMC din blogroll-ul tau este una din fetele mele Melania-avocat

 4. brokenwhisper

  Majoritatea au fost crescuti de bunici. Si eu am fost crescut de bunici undeva aproape de Slanic Moldova intr-un oras numic Tg. Ocna. Este recunoscut ca statiune turistica. Frumos rau acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *