Asa cum te simti bine…

Dintotdeauna am fost o fire comoda, lejera, chiar prezenta mea emana un anume spirit liber. De aceea niciodata n-am fost de parere ca atentia sa graviteze in jurul modului in care arati, oriunde te-ai afla sau in orice grup social. O prezenta vie, care inspira incredere si pozitivism, cu un look “aiurea” dar gandit si, fara gluma, in esenta, organizat, ar trebui sa iasa mai repede in lumina reflectorului decat restul.

Cu alte cuvinte n-am dat prea mare importanta aspectului meu general in diversele ocazii de a petrece timpul cu apropiatii, fie care vorbim de nunta, botez sau aniversari, de chermeze sau agape, si aici ma refer la felul in care am asortat rochii de seara cu restul accesoriilor. Nici n-am tinut cont de tendintele fiecarui sezon in materie de imbracaminte. Insa, cand spun ca n-am dat importanta, ma refer la un anume punct pe axa timpului, respectiv la momentul serii, unde atentia cade pe rochia de seara pe care o porti dezinvolt dar si asupra esentei de spirit care o poarta.

Am avut mereu obsesia “outfit-ului” cambrat personalitatii mele. Apoi obsesia accesoriilor, care vin sa completeze aspectul ingrijit si/sau elegant, care nu sunt altceva decat extensii ale ochiului critic care te atentioneaza: “Somenthing is wrong about this picture!” sau “This is right!”.

Long story short o rochie croita intr-un fel in care pune in evidenta destul de bine formele, lasand ocazia exclamatiilor de genul: “cade ca turnata!”, oferind lejeritatea miscarii si dezinvolturii necesare unei seri perfecte, uneori nu are nevoie de nimic in plus, nici macar de bijuteriile, care au devenit un “must have”. O bijuterie devine accesoriu util atunci cand unei rochii de ocazie, dintr-un material ordinar sau cu o croiala haotica si dezordonata, nu I se poate ajusta sub nici o forma compatibilitatea cu formele carora le va fi acoperamant. Un alt motiv pentru care ti-ai putea accesoriza gatul, urechile sau incheieturile, ar ar fi acela de a ascunde defecte anatomice prea evidente pentru a le lasa vederii. In rest, daca nu vorbim despre geanta si pantofi, care sunt absolut necesare, alte accesorii nu-si au locul.

Dar si asa, avand aceste exceptii, ar trebui accesoriile sa fie purtate cu masura bunului simt. Daca instinctul, si aici discutam despre cel artistic, este destul de puternic si-ti bate pe umar atentionand grav ca ansamblul din oglinda este prea incarcat sau ii lipseste ceva, n-ar trebui ignorat. Oriunde mergi in societate, daca te incarci si cu dubiile a ceva neterminat sau in neregula, vei dezvolta paranoia petei invizibile, acea stare in care traiesti senzatia ca toata lumea se uita la tine nu intr-un mod admirativ.

De aceea, pana sa ajung la acel punct pe axa timpului, unde totul se pierde in vraja momentului de beatitudine, ma privesc de cateva ori pana ies din casa. Doar acolo, eu si cu mine, ma framant, analizez, schimb, adaug, elimin, modific pana am certitudinea ca totul este asa cum trebuie sa fie, cand stiu ca rochia mea de seara preferata arata excelent si preocuparea mea, in acea seara, va fi concentrata exclusiv in a-mi indeplini o deviza personala: “to spend quality time”.

 

Like Be the first one who likes this post!

Comments 1

 1. Lidia

  Bună ziua,

  Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

  Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

  În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

  Aștept răspunsul dumneavoastră

  Toate cele bune,

  Lidia – PinkGirl.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *