Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni sau pe scurt DDD

Cu siguranta nu v-ati intrebat niciodata cum un oras, ca Bucurestiul, poate fi tinut la adapost de invazia rozatoarelor sau protejat de infectiile generate de bolile transmise de catre temutele insecte si antropode la om. Sau, cum poti sa te dezici de viata la tara pentru cea de la oras.

Am citit, ca multi altii, “Cel mai iubit dintre pamanteni”, unde munca cea mai de jos era descrisa in detalii magnifice. De atunci mi-am schimbat profund mentalitatea vis-a-vis de acesti indivizi, care iti asigura o calitate a vietii superioara cu mult azi fata de vremurile de alta data. Sunt ocoliti, sunt trecuti in uitare sau ignorati insa meseria lor, fara doar si poate, este cea mai nobila dintre toate. Desi, recunosc, n-as practica-o, pe acesti oameni ii admir pentru puterea lor de a face ceea ce altii nu pot. Insa, daca stii sa vezi dincolo de blocurile reabilitate, de forfota orasului, de geamurile fumurii, de balcoanele ticsite cu flori sau de gunoaiele, aruncate tot de noi, astia intelectualii, propice tuturor infectiilor auzite si neauzite, veti intelege de ce meseria lor este cea mai nobila.

Din timpurile pe care le-a descris Marin Preda pana azi lucrurile s-au schimbat. Oamenii acestia, care-si preocupa mintea si forta acestei activitati, sunt instruiti, pregatiti, au experienta si sunt responsabili fata de mediu, lucruri care le sunt permise cu ajutorul tehnicilor noi si inteligente dar si cu ajutorul aparaturii performante. Pe langa experienta si rigurozitate ofera cele mai complete si eficiente tratamente pentru toate tipurile de paraziti si daunatori.

Se numesc simplu Compania DDD – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie. Pe scurt DDD.

Compania DDD desfasoara, alaturi de proprietari, procesul de curatare, pe trei activitati critice, numite Metoda Integrarii Avansate – AIM. Garantia acestui proces complet si definitiv, o genereaza tocmai determinarea de care dau dovada acesti oameni instruiti si cu experienta ai comaniei DDD.

Nu orice companie poate presta aceste servicii de calitate. Pentru a avea toata increderea ca ati apelat la cei mai buni trebuie sa stii ca fiecare proces (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) se desfasoara in anumite conditii, tinand cont, in primul rand, de ecosistem, folosind substante profesionale, nu cumparate la “negru” sau ” la liber”, aceasta ultima conditie fiind efectul direct al detinerii unor autorizatii si certificari, in scopul utilizarii produselor profesionale, de catre firma dar si de personalul acesteia.

Compania DDD este cea mai in masura sa va asigure cu incredere prestarea de servicii profesionale.

Firme deratizare si  firme dezinsectie mai sunt dar nu va lasati pacaliti!

Ce reprezinta deratizarea, dezinsectia si dezinfectia?

Deratizarea este un ansablu complex si complet de preventie si combatere a rozatoarelor. Se realizeaza, de catre compania DDD, prin doua metode: chimica si ecologica, tinandu-se cont de destinatia locatiei, gradul de infestare si de tipul de rozatoare.

Dezinsectia este un amplu proces de preventie si eliminare a insectelor si antropodelor, contribuind la combaterea infectiilor transmise de acestea la om, asa cum mentionam la inceputul articolului. Compania DDD foloseste metode chimice si ecologice pentru acest proces, ambele fiind in tandem cu misiunea fireasca de protejare a mediului inconjurator.

Dezinfectia este un proces de decontaminare in scopul distrugerii microorganismelor daunatoare mediului vital.

Cautand pe situl lor diverse informatii am zarit rubrica de testimoniale. Oamenii sunt multumiti, atat firmele care presteaza servicii publice, cat si persoane fizice, ceea ce ma determina sa am convingerea clara ca ei sunt CEI MAI potriviti la locul potrivit.

Daca aveti probleme cu gandacii de bucatarie sau furnicile atunci suna la un expert! 021.9662

Like Be the first one who likes this post!

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *