CUVANT INAINTE…

Bine ati venit pe site. Sper ca toate cele, pe care le auziti si vedeti, sa va umple sufletul si mintea cu stari si ganduri pozitive, sa fiti incununati de voie-buna si relaxare, sa va simtiti ca acasa si sa reveniti oricand cu aceeasi placere.

Va invit, inainte de toate, sa cititi rubrica “7 ani de acasa” si “Structura de rezistenta”, fara sa neglijati articolul “Despre autor”.

Pentru ca acest nou text de introducere in universul meu sa fie complet tin mult sa va familiarizati cu cele cateva puncte subliniate, legate de conduita in viata on-line, mai exact cea blogosferica, de la rubrica “7 ani de acasa”. Nu se presupune a fi un ghid exact sau realizat cu intentia de a impune cuiva un mod de a-si desfasura activitatea on-line, ci un set de observatii de bun-simt, personale, carora e frumos si intelept sa le dati importanta inaintea altora, daca doriti sa castigati respectul si aprecierea celorlalti colegi de blogosfera.

Astept, desigur, sugestii si completari pe marginea acestui set de observatii.

Asadar, sa incepem prin a enumera pe scurt cele cateva reguli pe care doresc sa le respectati inainte de a incepe sa rasfoiti acest blog.

  • Daca doriti sa luati legatura cu mine pentru schimb de link, pentru sugestii referitoare la blog, reclamatii sau orice alte doleante, va rog sa mergeti la rubrica de “contact” din meniul de pe prima pagina. Desigur ca ma puteti gasi si pe messenger. ID: dinca_dana2002.
  • Pentru schimb de banner trimiteti, va rog, un mesaj la rubrica “contact” cu mentiunea respectiva, cu codul aferent banner-ului Dstra si culegeti codul banner-ului meu de la rubrica “Banner”, aflat tot la meniul principal de pe prima pagina. Banner-ul Dstra. va fi asezat la rubrica “Carti de vizita”.
  • Mi-ar placea, pentru cazul in care doriti sa facem schimb de link, sa rasfoiti articolele blogului inainte. Daca va place ceea ce vedeti sunteti invitatii mei sa purcedeti la cerinta schimbului de link. Daca nu considerati ca blogul este pe gustul Dstra. va rog frumos nu cereti schimbul de link. Nu este o aroganta cerinta mea ci o incercare de bun simt de a ne proteja reciproc de neplaceri viitoare. In situatia in care totusi vreti sa mergem mai departe cu schimbul de link prefer sa respectati regulile acestui blog, asa cum si eu voi face intocmai pe blogul Dstra.
  • Aparitia mea pe blogul Dstra. as dori sa fie sub numele de Alexandrescu Daniela cu link-ul: http://alexandrescudaniela.com.
  • Daca ati venit, ati vazut si v-a placut, urmand sa facem schimbul de link, va voi adauga la blogroll, daca nu va este cu suparare, doar in cazul in care imi sunteti pe plac.
  • Am facut schimbul de link deci urmarea ar fi ca ne vom blogui cu placere reciproc. Daca exista situatia in care doriti sa ma eliminati din blogroll, as aprecia sa lasati un mesaj pe blogul meu sau pe blogul Dstra, inainte sau dupa, cum preferati, motivand alegerea facuta.
  • Voi incerca, pe cat posibil, sa va fac sa va simtiti bine la mine “acasa”. Este oricine binevenit. Sunt deschisa oricui doreste sa se informeze, sa cunoasca mai mult, sa poarte o discutie, mai ales in cazul in care aceasta creeaza controverse. Nu tolerez, in schimb, limbajul neadecvat la adresa colegilor mei de blogosfera, in primul rand, si la adresa mea/a blogului sau la adresa oricui altcineva care are legatura cu acest site, in al doilea rand. Limbaj neadecvat se numeste cand injuri, insulti, jignesti, calomniezi, cand se folosesc cuvinte care nu se regasesc in dictionarul explicativ al limbii romane (a nu se confunda DEX-ul cu alte dictionare), care au ca rezultat crearea unei stari de disconfort pentru oricine citeste acest blog. Sunt open- mind-ed catre discutiile in contradictoriu, argumentate si in limitele bunului simt. Pot sa inteleg ca exista expresii care au tenta sexuala sau apropiata, care, intr-un anume context, sunt amuzante si cool. Pentru acestea nu dau pe nimeni afara din “casa”.
  • Va plac pozele, filmele, poeziile sau alte texte si doriti sa le utilizati pe situl Dstra. Apreciez si respect pe oricine ma anunta referitor la aceasta intentie si mentioneaza sursa provenientei acelor lucrari. Asta in cazul in care sunt lucrari personale, care nu au mentionata alta sursa si/sau au semnatura personala. Conform legii nr. 8/1996, privind dreptul de autor si alte drepturi conexe, aceste lucrari sunt protejate.
  • Exista posibilitatea ca textele sa contina greseli gramaticale, de exprimare sau de alta natura. Daca le observati reveniti cu un mic comentariu pe blog la articolul respectiv sau, mai discret, la rubrica de “contact”. Apreciez mult ajutorul vostru in aceasta directie. Va multumesc anticipat.
  • Referitor la comentariile mele pe blogul Dstra., daca nu voi reusi sa fiu prezenta, voi incerca sa ma revansez printr-un ping. Si daca suntem la subiectul ping, voi face in asa fel incat sa va recomand frecvent articolele.

Va multumesc din suflet pentru ca ati ajuns aici si ati zabovit, pentru ca cititi si rasfoiti blogul cu drag.

Va astept oricand va pofteste inima.

Usa mea va este larg deschisa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *