Un nou inceput…si-o idee de marketing online

Ma gandeam cum suna asta: un nou inceput! Care inceput? Nu vad sensul acestei formule optimiste, nu ca mi-as fi pierdut aceasta nebuna si la moda stare mentala, impusa si calculata pana la detaliu, in nici un caz, ci vreau sa pricep ce legatura are anul nou cu un nou inceput. Continui, clar ca oglinda, de unde ai lasat, cu aceeasi familie, aceleasi activitati rudimentare si de rutina, cu mesele neregulate, cu grija pentru copil, sot si toate nevoile altora inaintea celor personale…sau invers…si cam aici se opreste faza cu cele vechi. Si dup-aia e acelasi lucru…daca vrei sa zici ca incepi altfel, ca e un inceput nou, asa, ca sa mearga bine sa nu fie rau, atunci da!!! Imbata-te cu apa rece!! Iti trece!! Da-ti si pe fata putin ca sa nu ametesti de la soc….

Insa faza cu noul inceput am adoptat-o deunazi ca sa imi treaca depresia din motivele date mai sus…ca de altceva…

In fine, ideea e ca n-am mai scris de multa vreme asa cum o facem eu…adica sa dau pe virtualul asta toate nodurile de le aveam in gat exact asa cum se rasuceau in mine. Dar de ce nu o faceti voi?! Asta e intrebarea mea!!

Ne-am ingramadit siturile cu reclame la diverse produse si servicii. Unde te uiti dai de ele. Deja ai ochiul format pentru a le scana si detecta pe loc. Si le evititi caci n-au nimic care sa te ajute pe tine, ca persoana inteligenta, mai inteligenta decat o maimuta. Nu va ganditi altfel!!!

In intampinarea acestei inevitabile aglomerari de marketing extrem de benefic, ma gandisem la o fabricare iscusita a unei liste, un catalog de firme care distribuie produse de calitate. O data pe luna pui acest catalog pe site si astepti sa gasesti oameni care sa aprecieze, ma rog, sa dea laicuri, la naiba!!! Evident ca o sa se gandeasca carcotasii mai de colo sha ca lista va cuprinde firme cu renume. Nu, fereasca sfantul!!!

Uite, sa zicem, eu, care frecvetez, ipotetic, mall-urile ( tin sa precizez ca abia ma duc picioarele pana la tamvai, iar cand ma urc in el ma ia cu lesin d-abinelea, nu de la caldura sau de la frig; asta se numeste sindromul “buzunarului rece ca gheata” sau al “buzunarului fierbinte”, pe care, daca-l atingi, ori iti intepeneste mana acolo, ori o gasesti rumenita ca pe gratar; cu alte cuvinte, pentru cine n-a inteles, buzunar trist de atata singuratate) stiu ca parfurmuri bune se gasesc acolo, pantofi dincolo….ala, de se uita stramb la ce citeste, frecventeaza dragonii, aia din europa, nu din Lordul inelelor, si stie ca o lampa ieftina da’ rezistenta e pe la mijloc de dragon, cam pe la poalele lui,  chiloti d-aia buni de bumbac, sunt la pavilionul de jucarii…samd. Adica ceva in gen, ca sa fiu pe sistem cu exprimarea. Si-atunci omu’ simplu de pe strada, care-si citeste feibsucul tot de pe aceeasi strada, de pe smartfoun, va rascoli intrigat aceasta lista geniala si va spune ca cel  ce-a intocmit-o cu atata rabdare e un fraier care n-are ce face In timpul liber. Insa se va folosi de aceasta caci este geniala, nu v-am spus? Daaaa, teapa!!! Adica teapa la faza cu pierdutul timpului, caci cine-I prost sa faca raclama gratuita, tati?! Lista se va distribui cu exact firmele care te vor plati sa fie acolo pe lista!!! Eu zic ca e pernomenal!! Adica, scurt pe lung, perfect si fenomenal!!!

Ce mai tura-vura?!! Sa fim sinceri!! Cine vrea sa vada o firma de cosmetice colo, una de haine dincolo si aia de restaurante aiurea-n tramvai!? Adica oamenii vor sa stie de unde se cumpara una alta dar sa fie toate laolalta, ca gainile cand intra la cotet noaptea. Pac, pac, sa le numeri usor: una doua, trei, uite aia pestrita, uite-o si p-aia balana langa pestrita…uite-o pe roscata…

Acum timpul e mult mai pretios decat era in alte vremuri si vrei pe fuga sa faci si o mancare, sa speli copilul, sa faci lectii…o lista rapida cu ce-I mai bun si accesibil e binevenita oricand…daca vrei sa mergi la sigur fara sa mai pierzi din timpul liber, s-asa scurt.

Si, na, poftim, v-am dat si startul la un nou inceput… in marketing…daca citeste cineva porcaria asta! Daca nu, ideile devin pretioase cu timpul, ca vinul. 😉

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *